Opzoek naar een professionele WordPress website?

WordPress website

Ben u opzoek naar een WordPress website of wilt u uw oude Wordpress website aanpassen of laten onderhouden? Dan bent u bij Berg Multimedia bij het juiste adres! Wij ontwikkelen zowel WordPress websites als andere CMS websites.

Voor- en nadelen
WordPress is het meest gebruikte CMS Systeem in de wereld. De kans is groot dat u al eens een WordPress websites bezocht heeft. WordPress is een flexibel en open CMS Systeem. Daarnaast wordt het door veel developers ondersteunt. WordPress kent ook een aantal nadelen waaronder regelmatig onderhoud, veel optimalisatie nodig en niet altijd even veilig. WordPress websites zijn vaak slomer en minder veilig. Dit komt door de hoeveelheid functionaliteit maar ook door gebrek aan kennis. De veiligheid van een WordPress website is minder omdat internet robots vaak weten welke versie u heeft en daar de bijhorende lekken weten. Indien u voor een WordPress website kiest kunt u dit het beste uitbesteden aan een bedrijf met kennis en ervaring. Bij Berg Multimedia hebben we al velen WordPress websites ontwikkeld, geoptimaliseerd en veiliger gemaakt.

 

Ander CMS Systeem

Wilt u kiezen voor een CMS Systeem dat minder onderhoud vraagt en veiliger is? Kies dan voor het CMS Systeem van Berg Multimedia. Het CMS Systeem dat wij ontwikkeld hebben vraagt minder optimalisatie en is van zichzelf een heel stuk veiliger. Hierdoor heeft u voor minder geld hetzelfde resultaat. 

 

Wilt u meer informatie over CMS Systemen of wilt u contact met ons om een dienst aan te vragen? Geen probleem! Wij horen graag van u en denken graag met u mee naar een passende oplossing

 

Wordpress Website

  • Beste kwaliteit
  • 100% uw eigendom
  • 100% tevredenheids garantie
  • Makkelijk aan te passen