Handelskwekerij Piet van t Wout

Inleiding

Handelskwekerij Piet van 't wout is een van de eerste klanten van Berg Multimedia en daar zijn wij trots op. Voor Pieter (Directeur) regelen wij bijna alles, zowel online als offline. Gedurende de start van ons bedrijf kregen wij ons eerste grote project binnen van Pieter, het vernieuwen van zijn website en het online plaatsen van zijn catalogus. Al snel werd dit project gerealiseerd en stonden 6.500 planten online met diverse prijzen gekoppeld aan de maat.

Handelskwekerij Piet van ’t Wout
Handelskwekerij Piet van 't Wout is een gepassioneerde specialist in groenprojecten. Naast het leveren van beplanting voor de stedelijke en landschappelijke groenmarkt, biedt Handelskwekerij Piet van 't Wout ook een totaaloplossing voor de inrichting van de groene buitenruimte. Al jarenlang is Handelskwekerij Piet van ’t Wout voor veel gemeenten hét vertrouwde adres voor de uitvoering van groenprojecten.

Medewerker verteld

Jeffrey Berg

+31 625151820

"Voor dit nieuwe grote project stond het hele bedrijf op scherp, van onze it afdeling tot onze programmeurs. Om zo gedurende 9 maanden tot een mooi resultaat te komen!"

De wensen van de klant

Nieuw project
En daar bleef het niet bij. Eind 2018 kwam Pieter van ’t Wout opnieuw naar ons toe, dit keer met een veel groter project. Pieter wilde een applicatie laten bouwen welke gemeenten de mogelijkheid gaf om eenvoudig inboet te laten opnemen. Een proces dat vaak stroef verliep met een hoop administratieve handelingen wilde hij vertalen naar een eenvoudig proces dat direct soepel via een app gedaan kon worden.

Inboet
Inboet wordt door veel gemeenten in Nederland gedaan. Tijdens het inboet opnemen gaat de vertegenwoordiger van de gemeenten diverse wijken af om te controleren of er planten in plantsoenen dood gegaan zijn. Doormiddel van Inboet blijven de gemeenten plantsoenen mooi groen. Dit proces was altijd erg intensief voor de vertegenwoordigers. Het vroeg veel werk om in te vullen en veel administratieve controles en handelingen.

Onze oplossing

Onze oplossing
Als oplossing hierop hebben wij een maatwerk applicatie gebouwd welke zijn klanten kunnen gebruiken op hun telefoon. Deze applicatie geeft toegang tot veel hulpmiddelen waaronder een Nederlandse namenlijst dat begrippen vertaald van Latijns naar Nederlands en een volledige catalogus toegevoegd aan telefoon met mogelijkheid van aanvragen voor offerte. Ook hebben we het hele Inboet proces gedigitaliseerd en vereenvoudigd.

Inboet opnemen kan nu zeer eenvoudig. De app stuurt automatisch bedrijfs- en persoonsgegevens mee, haalt adresgegevens van het plantsoen automatisch op doormiddel van GPS, geeft mogelijkheid om eenvoudig foto’s toe te voegen van de inboet en vult plantnamen aan bij het zoeken. Vervolgens komt de inboet direct bij Pieter binnen.

Resultaat
Voor ons is dit niet alleen een mooi resultaat, de klant pakt hier ook mooie resultaat mee. Naast het feit dat zijn eigen klanten hier enthousiast over zijn, zijn nieuwe potentiële klanten dat ook. Deze ontwikkeling is een mooie toegevoegde waarde aan de aanbestedingen waar Pieter zich op inschrijft. Mede dankzij deze ontwikkelingen worden er aanzienlijk meer aanbestedingen gewonnen wat het bedrijf een gigantische boost heeft gegeven.